Doneren

De programma’s van Surfivor worden kosteloos aangeboden aan de deelnemers, omdat wij vinden dat een leven met PTSS al teveel spanning en gedoe met zich meebrengt. Hulp moet daarom laagdrempelig zijn. Door giften van donateurs en sponsoren kunnen we dit mogelijk maken.

Surftherapie

Op deze manieren kun jij ons helpen

Eenmalige gift

Elke gift aan Stichting Surfivor zorgt ervoor dat we weer een stapje dichterbij een nieuw programma zijn. Je draagt bij aan de hulpverlening voor hulpverleners met PTSS en maakt hierdoor impact op het leven van velen. 

Periodieke schenking

U kunt uw gift vastleggen in een periodieke schenkingsovereenkomst. Uw gift is dan volledig aftrekbaar van uw belastbaar inkomen. Een periodieke schenking gaat u aan voor een periode van minimaal vijf jaar. 

Zet een actie op

Ben je ondernemend ingesteld en wil je graag een fondsenwervende actie opzetten? Daar zijn wij ook ontzettend blij mee. We ondersteunen je graag waar we kunnen. Neem hiervoor contact met ons op. 

Sponsoring

U kunt ook met uw bedrijf bijdragen aan het herstel van hulpverleners met PTSS. Dit kan door middel van sponsoring. Samen kijken we hoe wij u bijdrage kunnen besteden.

Hoe wordt het geld besteed?

Donaties aan Stichting Surfivor worden goed besteed. In 2020 werd 80% van de inkomsten besteed aan de programma’s. Dat houdt in dat we betalen voor de surfboards, pakken, instructeurs en therapeuten. Ook kosten voor het lesmateriaal en het vervoer vallen hieronder. Om fondsen te kunnen werven wordt er materiaal ontwikkeld. Dit valt onder marketingkosten. Deze marketingkosten waren in 2020 7% van het totaal. Onze vrijwilligers en bestuurders krijgen, behalve een shirt en een kop koffie, geen vergoeding. Voor meer informatie over de bestedingen van Surfivor kijk je in het jaarverslag.

 

Jaarverslag 2020

Na een succesvol eerste jaar zijn er in 2020, ondanks de maatregelen rondom COVID-19, vier programma’s gestart.

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Jaarverslag 2019

2019 was het opstartjaar voor Surfivor. We draaiden twee pilot programma’s en organiseerden een fantastisch fondsenwervend evenement op het strand van Den Helder.

Get in Touch. Get Involved.

Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat. Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat. Proin eget tortor risus.

1234 Divi St. #1000, San Francisco, CA

Call Us: (235) 135-2351