Hoe kan ik helpen?


Je wilt meehelpen om veteranen en hulpverleners met PTSS een beter leven te bieden. En niet alleen hen, ook hun families help je hiermee indirect. Je kunt op verschillende manieren bijdragen. Kies wat bij jou past. We zijn je nu al dankbaar.

Word donateur

Om onze programma's voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar te maken zijn we afhankelijk van giften van donateurs. Kies een gift die bij jou past. Eenmalig of structureel, groot of klein. Elke euro telt en daar zijn we je dankbaar voor.


Word Sponsor

Sponsor stichting Surfivor en draag direct bij aan het welzijn van veteranen en hulpverleners met PTSS. Sponsoren kun je als bedrijf, (business)club of fonds. Stichting Surfivor is ook een Algemeen Nut Beogende Instelling. Hierdoor kun je een gift mogelijk aftrekken van de belasting.

Word Vrijwilliger

Onze programma's draaien niet zonder de hulp van vrijwilligers. Maar niet alleen tijdens de programma's kun je vrijwillig helpen. Ook na afloop kun je deelnemers blijvend helpen door hun surfbuddy te worden.Shop til you drop

Koop je liever een toffe hoodie, een fijn T-shirt of een leuk baby cadeautje? Kijk dan eens in de Surfivor Shop. Met elke aankoop steun je de stichting en maak je hulp aan veteranen en hulpverleners met PTSS mogelijk.

Kom in actie

VInd je het leuker om een actie voor ons op te zetten? Geweldig! Ga hardlopen, cross fitten, op de markt zitten... Wees origineel. We ondersteunen jouw actie graag.