Help mee

Stichting Surfivor biedt veteranen en hulpverleners met PTSS een unieke ervaring die hun leven positief kan veranderen. Dat kunnen wij niet zonder de steun van donateurs en sponsors.

Met een gift draag je bij aan:

  • De invulling van de programma's van Surfivor zodat deelnemers de juiste ondersteuning en begeleiding krijgen in en buiten het water, zodat ze kunnen overnachten, eten en de materialen hebben om te kunnen surfen.
  • Stichting Surfivor in zijn geheel zodat we ons bereik kunnen vergroten en meer aandacht kunnen vragen voor surftherapie en hulp aan veteranen en hulpverleners met PTSS
  • Een positieve verbetering in het leven van een veteraan of hulpverlener met PTSS. Surftherapie draagt bij aan de vermindering van PTSS symptomen met 36%, vermindering van depressieve klachten met 47% en een toename van zelfredzaamheid met 68%. Deze resultaten komen uit een onderzoek van Dr. Russel Crawford
  • Een gevoel van steun voor de vele veteranen en hulpverleners met PTSS en hun families. Ze staan er niet alleen voor.


ANBI
Stichting Surfivor is een Algemeen Nut Beogende Instelling. Dat houdt in dat je jouw gift kunt aftrekken bij de belasting. Wil je meer weten? Kijk dan op deze site van de Belastingdienst.


Sponsorpakketten

Speciaal voor bedrijven, businessclubs, fondsen en stichtingen bieden we verschillende pakketten die hun eigen extra's bieden. Maar de mooiste beloning die we kunnen geven is eeuwige dankbaarheid. Van ons, van onze vrijwilligers, maar zeker van al onze deelnemers en hun families.