Surfivor of the Fittest: de Charity Beach Throwdown van Nederland


UPDATE: HELAAS HEBBEN WE DOOR DE CORONAMAATREGELEN MOETEN BESLUITEN OM SURFIVOR OF THE FITTEST UIT TE STELLEN. EEN NIEUWE DATUM WORDT ZO SPOEDIG MOGELIJK GECOMMUNICEERD VIA DEZE WEBSITE EN SOCIAL MEDIA.


Op zaterdag 22 augustus 2020 organiseert Crossfit Den Helder alweer de tweede editie van Surfivor of the Fittest op het strand bij Huisduinen. Een unieke charity beach throwdown die het werk van stichting Surfivor ondersteunt. Vorig jaar streden 16 teams om de winst. Dit jaar kunnen er 24 teams meedoen in twee categorieen: scaled en RX. Ook de indeling van de teams is uniek. Teams zijn in alle categorieen gemengd en bestaan uit 2 mannen en 2 vrouwen.

Deelnemende teams strijden niet alleen voor de winst. Ook zetten ze zich ieder op hun eigen manier in om geld in te zamelen voor stichting Surfivor. Met deze opbrengst organiseert de stichting surftherapie programma's voor geuniformeerde hulpverleners en veteranen met PTSS.

Ook is er dit jaar weer een Kids Wod gepland. Kinderen kunnen zich in twee verschillende leeftijdscategorieen inschrijven en zo op een leuke manier kennismaken met crossfit.De organisatie

Onze sponsoren