Jaarcijfers en beleidsplan

Hoewel het idee van Surfivor op een zondagmiddag aan de keukentafel geboren werd, is dit idee inmiddels uitgegroeid tot een stichting inclusief bestuur dat ligt vastgelegd bij de notaris. Jaarlijks verantwoorden wij onze inkomsten en uitgaven in een jaarverslag dat hieronder op te vragen is.

 

Hoe wordt het geld besteed?

Het jaar 2022 begon met een prachtige tv-donatie van het programma Weet ik Veel. Deze donatie gaf onze financiële middelen een boost en zorgde ervoor dat alle programma’s voor dit jaar konden draaien.

We zien een enorme vraag naar ons programma vooral in de regio Den Haag Rotterdam. Dit zorgt ervoor dat we onze programma’s alleen maar beter willen maken. De programma’s draaiden dit jaar wederom in Julianadorp en Ter Heijde maar werden inhoudelijk beter door de definitieve toevoeging van ademhalingstherapeut Demi aan het team.

 

Jaarverslag 2022

De doelstelling van Surfivor in 2022 was het voeren van kwalitatief goede programma’s. Dit is gelukt mede door donaties van programma’s als Weet ik Veel en de diverse uitdagingen die oud-deelnemers en andere donateurs op zich namen. De keuze om op twee plaatsen het programma te voeren, in plaats van drie komt voort uit de hoeveelheid aanvragen die we krijgen vanuit regio Den Haag/Rotterdam. Bekijk hier het jaarverslag 2022.

Jaarverslag 2021

2021 kende een onzekere start. Gelukkig kreeg de stichting veel media aandacht waardoor veel particuliere donaties binnenkwamen. In 2021 konden maar liefst 6 programma’s worden opgezet en uitgevoerd. Klik hier voor het jaarverslag 2021.

Jaarverslag 2020

Na een succesvol eerste jaar zijn er in 2020, ondanks de maatregelen rondom COVID-19, vier programma’s gestart. Klik hier voor het jaarverslag 2020.

Jaarverslag 2019

2019 was het opstartjaar voor Surfivor. We draaiden twee pilot programma’s en organiseerden een fantastisch fondsenwervend evenement op het strand van Den Helder. Klik hier voor het jaarverslag 2019.

Statuten

Het bestuur van Surfivor bestaat uit drie personen.

  • Voorzitter Celine Smith
  • Penningmeester Rene Rustenburg
  • Secretaris Robert de Vries

Gezamenlijk maken zij, samen met het team, de beslissingen om van Surfivor een succes te maken. Al deze beslissingen worden genomen op basis van het plan en de statuten die ook bij de notaris zijn vastgelegd. Bekijk hier de statuten.

Beleidsplan 2024-2029

Na de oprichting in 2019 zijn de ambities van Surfivor gegroeid. Deze zijn vastgelegd in een vijfjarenplan. Lees het beleidsplan hier.

ANBI

Stichting Surfivor heeft een ANBI status. Dit houdt in dat donateurs hun giften mogen aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting. 

Het doen van een periodieke schenking aan Surfivor kan daardoor voordelig zijn. Wil je meer weten over het doen van een periodieke schenking of wil je een periodieke schenking doen? Neem dan contact op met Céline Smith, celine@surfivor.nl