Hoe wordt het geld besteed?

2021 was een succesvol jaar qua fondsenwerving. De actie van Five Five Out was daarin het hoogtepunt. Het meeste indruk maakte de donatie van het dorp Broek op Waterland dat na een uiterst gewelddadige overval geld had ingezameld voor de betrokken agenten. Een groot deel hiervan werd gedoneerd aan Surfivor.

Doordat Surfivor in 2021 doorgroeide van 6 programma’s naar 4 programma’s ten opzichte van 2020 zijn de kosten voor programma’s goed voor meer dan 90% van de totale uitgaven. De grootste kostenposten blijven de inzet van medisch therapeuten en surfscholen. Echter kan Surfivor geen doorgang vinden zonder deze kostenposten. De marketingkosten zijn vrijwel gelijk gebleven doordat veel materiaal herbruikbaar is.

 

Jaarverslag 2021

2021 kende een onzekere start. Gelukkig kreeg de stichting veel media aandacht waardoor veel particuliere donaties binnenkwamen. In 2021 konden maar liefst 6 programma’s worden opgezet en uitgevoerd. Klik hier voor het jaarverslag 2021.

Jaarverslag 2020

Na een succesvol eerste jaar zijn er in 2020, ondanks de maatregelen rondom COVID-19, vier programma’s gestart. Klik hier voor het jaarverslag 2020.

Jaarverslag 2019

2019 was het opstartjaar voor Surfivor. We draaiden twee pilot programma’s en organiseerden een fantastisch fondsenwervend evenement op het strand van Den Helder. Klik hier voor het jaarverslag 2019.

ANBI

Stichting Surfivor heeft een ANBI status. Dit houdt in dat donateurs hun giften mogen aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting. 

Het doen van een periodieke schenking aan Surfivor kan daardoor voordelig zijn. Wil je meer weten over het doen van een periodieke schenking of wil je een periodieke schenking doen? Neem dan contact op met Céline Smith, celine@surfivor.nl