Surfivor helpen

4 manieren hoe je Surfivor kunt helpen
Doe een donatie

Wil jij Surfivor helpen?

De programma’s van Surfivor zijn gratis voor deelnemers. Dat doen we omdat wij vinden dat hulp voor iedereen toegankelijk moet zijn. Het is tenslotte al moeilijk genoeg om aan te geven dat je hulp nodig hebt. Om de programma’s toegankelijk te houden, zijn wij altijd op zoek naar geld om dat te kunnen waarmaken. We zijn bijvoorbeeld in gesprek met de werkgevers, maar kunnen ook hulp van buitenaf goed gebruiken. Wil jij graag Surfivor helpen? Lees dan welke opties er zijn.

Geef

01. Doe een donatie

Door het maken van een donatie zorg je ervoor dat de programma’s van Surfivor gratis beschikbaar blijven voor deelnemers. Je maakt het mogelijk dat meer mensen kunnen deelnemen en dat de programma’s verbeterd kunnen worden.

Sponsor

02. Word sponsor

Ook als bedrijf kun je Surfivor ondersteunen. Door materiaal ter beschikking te stellen of een programma financieel te ondersteunen. We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Kom in actie

03. Start je eigen actie

Zamel geld in voor Surfivor en challenge jezelf. Ga hardlopen, suppen, koekjes bakken. Elke actie is de moeite waard. Surfivor brengt jouw actie graag onder de aandacht.

Werk mee

04. Word vrijwilliger

Surfivor kan niet zonder hulp van vrijwilligers. Voor het maken van foto- en videomateriaal, het bijhouden van de website en social media, het meewerken aan programma’s. Wil jij je handen uit de mouwen steken? Kijk dan welke vacatures er open staan.