Wij zijn er voor jou

Meedoen met
Surftherapie

Weg met de drukte in je hoofd. Een veilige omgeving in de natuur. Mensen waarbij je niks hoeft uit te leggen en die je echt begrijpen. Dat is surftherapie bij Surfivor. Wil jij meedoen aan onze programma’s? Lees dan even verder.

Surftherapie

Meedoen met het  programma

Onze programma’s hebben een vaste opbouw. Ieder programma duurt 6 weken. In deze 6 weken kom je een dagdeel per week op het strand en krijg jij weer grip op jouw leven.

Elk programma bevat de volgende onderdelen:

  • Surfinstructie
  • Individuele en groepsessies met therapeut
  • Ademcoaching
  • Een luisterend oor

Momenteel kun je op twee plekken in Nederland meedoen aan Surfivor, namelijk in Julianadorp en Ter Heijde. Wil je graag meedoen? Ga dan snel naar data & aanmelden.

Hoe uitzichtloos mijn leven vaak voelt, jullie hebben mij weer een lichtpuntje laten zien. Ik kan moeilijk uitdrukken hoeveel dat voor mij betekent. Ik ben jullie dankbaar.

Deelnemer Ter Heijde

Politie

Wat we doen

Surfivor organiseert meerdere surftherapie programma’s per jaar op diverse locaties. De programma’s hebben allemaal als doel om beter om te gaan met (rest)klachten van PTSS zodat je meer grip krijgt op je eigen leven. De programma’s zijn toegankelijk, zodat iedereen kan meedoen. We hanteren 6 belangrijke pijlers in ons programma.

Beweging

Surfen is het leukste wat er is. Je hebt alle vrijheid op je board. Samen met onze opgeleide instructeurs leer je om je eerste golf te pakken. Lukt het niet meteen? Geen nood. Dobberen is ook heel ontspannen. Iedereen kan dus meedoen.

Vertrouwen

Niets moet, alles mag. Bij Surfivor doen we alles stap voor stap. Het tempo bepaal je zelf. Vertrouwen is daarbij belangrijk. Gelukkig ben je omringd door mensen die je als geen ander begrijpen.

Mindset

De regie weer in eigen hand nemen is waar we met elkaar voor gaan. Ja, PTSS heeft je leven overgenomen, maar gelukkig is het niet het einde. Ook jij kunt, met de juiste tools, weer zelfverzekerd in het leven staan.

Voeding

Een lijf vol stress moet zoeken naar een goede balans. Gebalanceerde voeding kan je daarbij helpen. We geven je handvatten om jouw lijf ook weer in balans te krijgen. Jij bepaalt hoe je ze gaat gebruiken.

Ademhaling

Staat je lijf onder spanning? Dan is ontspanning wat je nodig hebt. Een goede ademhaling zorgt ervoor dat je lijf die ontspanning weer kan vinden. Samen met een ademhalingstherapeut krijg je dit weer voor elkaar.

Fun

Therapie.. het is een beladen woord. Daarom moet therapie ook vooral leuk zijn. Tenslotte is PTSS al vervelend genoeg. Witte jassen zul je daarom bij ons niet tegenkomen. Slippers en zand in je haren des te meer..

” Zodra je board het water raakt, wordt alles beter.”